Syskonmys

Idag har Hjallis tagit ett större steg och närmat sig Birger med råge. Hon passade på och nosade riktigt nära över hans ansikte medans han låg och sov en stund på golvet. Och inte nog med det så ville hon inte gå därifrån efter nosningen utan la sig vakande brevid och kurrade gott. Det såg riktigt fint och mysigt ut måste ja säga :)
 
Mina sötnosar!
 
Jag tycker att Hjallis sköter sig exemplariskt inför Birger så jag känner mig inte alls lika orolig för att hon någon gång kommer att försöka göra honom något illa.
 
För övrigt idag så har jag lilla B tillbringat eftermiddagen hemma hos mamsen där vi tog oss en promenad i byn vilket jag tycker är lite roligare än våra tråkiga vägar häruppe..

Dvala

 
Nu har det hunnit gått sex veckor och jag får fortfarande nypa mig i armen ibland för att förstå att Birger finns här hos oss :)  Jag har iallafall hunnit komma in i vardagen lite lätt nu igen även om man inte hinner med allt för mycket under dagarna förutom alla blöjbyten och matning :)
De senaste dagarna har jag dock lyckats baka både tekakor och drömtårta för första gången i mitt liv.. Å med lyckat resultat dessutom :)
Måste även få visa upp min fina tårta som jag bakade till förra helgen och passade på att bjuda på till våra middagsgäster vi hade på lördagen.
 
 Jag blev supernöjd över resultatet. Jag ska dock prova på att baka en ny snart och göra andra fyllningar mellan lagren då jag hade samma kräm nu både i och utanpå tårtan. Vi får se hur det kommer att bli som men jag lovar lägga upp bilder :)
 
 

Trettiotvå dagar

Nu har lille Birger blivigt en månad gammal (+ två dagar) och vi har väl aldrig haft så mycket besök här hemma någonsin tidigare som nu, för alla vill ju se våran lilla prins såklart :)

 

Vi har också hunnit varit iväg på lite diverse middagar med gossen hos familj och vänner och även hunnit med en snabb dagstur upp till Östersund och träffat Jonas släkt. Så Birger känner sig säkert som värsta rockstjärnan just nu med all uppmärksamhet som han får ;)

 

Vi har även besökt BVC ett par gånger och på bara två veckor har han gått upp till strax över 500g. Det är ju helt galet! Ska det verkligen gå såhär fort?!

 

Pappamys innan läggdax