Fina kollegor

Igår var jag och Birger in på jobbet på en snabbvisit då de hade lite julemys, också ville dom passa på att gratulera mig och lillen med en present till honom.
 
Det här är vad han fick! Ett supergulligt litet piano! Har jag inte dom bästa kollergona så säg :D
 
Efteråt var det dags att skynda sig till barnmorskan då jag skulle på en efterkontroll och sen blev det en tur hem till svärmor så hon kunde få sin Birger-dos :)
Och idag tog jag mig en promenad ner till mappa, vilket var jobbigt som hell då dom inte hade plogat gångvägen nå bra alls efter Fröland så vagnen spårade ut i vägen hela tiden. Blev fasiken galen! Som tur va blev det bättre längre fram och jag kunde gå mer normalt.. I-landsproblem jag vet, men det är hyfsat tungt att gå med vagnen i snön :P Man får väl tänka positivt att det ger bra träning :)
Nu blire natta och imorgon blir det till att packa ihop alla julklappar så man har koll på vilken klapp som ska vart.
Passar på att önska alla en god jul här och nu då jag inte vet om jag hinner kika in någonting innan julafton.
 
♥ GoD JuL alla fina ♥
 

D • I • Y

Idag chockade Birger med att sova i nästan två timmar i sträck mitt på dagen! Det är jag inte bortskämd med kan ja lova. Han brukar bara sova kortare stunder om ca 20 minuter åt gången annars... Iallafall så passade jag på att sy en dreggelscarf till honom. Här har ni resultatet!
 
Apor med brun bakgrund och med fleece på baksidan.
 
 
Nu vill jag sy mer! :D Får väl se om det är något som hinns med de närmsta dagarna, annars blir det efter jul.
 

Tre månader

 
Jag glömde ju skriva att Birger blev tre månader gammal i fredags! Lilleman växer och blir så stor, tiden går alldeles för fort! Tror aldrig jag har upplevt en sån snabb höst som iår.
 
Birger på sin dopdag för två veckor sedan, som även blev hans tackkort som skickats iväg
 
Å som alla ni vet har det snöat på ordentligt här under helgen och idag har jag inte ens stuckit näsan utanför dörren.. Jonas har varit duktig och skottat i flera omgångar, dag som natt då han jobbat..
Idag bjöd vi hem mamsen och papsen på middag då jag testade mig fram och kokade ihop en stek med potatiskaka och pepparsås. Det blev riktigt gott och nu står risgrynsgröten och puttrar på spisen så jag kan få mig en riktigt julfrukost imorgon med gröt och julskinka! Mums!