Inte bortglömd

Nej, du är inte bortglömd min blogg. Faktum är att jag tillochmed har skrivit två inlägg med mobilen men när jag ska ladda med en bild så hänger sig appen och inlägget raderas. Jättekul. Blir inge mer bloggande från telefonen med andra ord, även om jag tycker det är lite smidigare då man ska lägga till bilder från mobilen.
 
Förra veckan började jag iaf jobba efter min mammaledighet. Jag skulle ha börjat på tisdagen men jag åkte på en rejäl magsjuka under söndagskvällen/natten som höll i sig i 12 timmar så jag blev hemma nästan hela veckan och klev på mitt pass på fredagen. Jobbet har gått bra iaf men jag känner mig som en liten nybörjare emellanåt och jag har en väldig huvudvärk när jag kommer hem om kvällarna, plus att ben och fötter värker till tusen. Men vad gör det om hundra år? :P
 
Birger sköter sig riktigt bra på dagis, dessvärre har han åkt på dessa roliga dagisbaciller så han är ständigt snuvig och nu har han även haft en riktigt elak hosta i närmare tre veckor. Han har varit hemma en dag i veckan av de tre veckor som han har gått där nu, så det har ju verkligen börjat bra ;)
Men han är ändå lika glad, min lilla prins.
 
Imorgon jobbar jag en kort dag och slutar redan klockan två (lyxigt värre!! Det händer dock bara en gång för mig under den här schemaperioden) och efter det är det ledig helg med zero planer. Jag hade hoppats på att få ihop en spelkväll men det var inte så många som kunde delta så jag får se vad den här helgen har att bjuda på.
 
God natt.

Gaga 2014

I år ska jag äntligen få se Lady Gaga! Wooohooo!! Jag fick precis ett mail från Patrik där han fixat biljetter och jag är helt överlycklig över att jag ska få se hennes show live :D
 
Längtar redan till september!
Ok, först och främst vill jag ha en helt underbar och superhärlig sommar, sen konsert :)
Jag hann ju aldrig se Gaga när hon kom till Sverige 2012 eftersom jag väntade Birger runt samma datum som hon var på besök men i år blir det andra bullar :) 

First week done

Nu har Birger gjort sin första vecka på förskolan och det med en stor stjärna i kanten. Han har inte ens brytt sig om mig för fem öre.I måndags var vi bara där i en timme för att bekanta oss med lokalen och på tisdagen fick vi träffa och leka med alla andra barn. Jag har ingen aning om vad Birger gjorde under den timman och 40 minuter av de två som vi var där.
Det är såklart jätteskönt att han hade så lätt för sig, det känns mer i mitt hjärta kan jag säga :)
På onsdagen så blev det inge dagis då våran bil vägrade att starta (pga. batteriet hade tagit slut) så innan bärgarn hade kommit och hjälpt mig och så, så hade våran tid för den inskolningsdagen ändå tagit slut. I torsdags så lämnade jag prinsen en dryg timme helt själv och kom sen tillbaka till lunchen för att vara med där och igår så var det dags för att göra en riktig lämning, dvs. att vi kom dit till kl nio och Birger hade så bråttom med att gå in så jag fick snabbt sno några pussar innan jag inte såg honom något mer. Inget hejdå eller ens en vinkning. Mammahjärtat brast när jag åkte hem och sen hade jag så jävla tråkigt framför tv:n tills dom ringde från dagis och sa att det var dags att hämta efter lunchluren. Allt hade gått super!