Nöjd kund

Har precis avslutat en telefonundersökning för Handelsbanken och dom kunde konstatera att jag var en väldigt nöjd kund och det stämmer väl jättebra :)
Idag är det första advent så nu är det inte långt kvar till doppardagen och det enda jag har pyntat upp idag är ljusstakarna i fönstren. Resten får jag göra på mina lediga dagar nu i veckan, med lite julmusik i bakgrunden. Mysigt! Dagen har jag spenderat liite för länge i sängen (eftersom jag var så sjukt trött efter allt dansande inatt) och sen åkte jag in till stan för att gå på julskyltningen med Tea och efter det gick vi hem till henne för att äta lite pepparkakor och dricka glögg. Himla mysigt!

Igår stod jobb på schemat och jäklar vad folk det var på stan! Måste faktiskt medge att julen är en väldigt rolig tid att jobba fast samtidigt stressig med alla inslagningar man ska göra hela tiden :P Efter jobbet skyndade jag mig hem iaf för att göra mig iordning för att åka iväg till Magda och Patrik som hade gemensam födelsedagsfest och sen utgång. Hade jätteroligt hela kvällen :)
Tack Christer för skjutsen!

Dock när jag och Jonas åkte hem fick vi punka på bakdäcket med taxin. Vi kunde precis rulla in på OK och sen var det bara för Jonas att sätta igång med däckbyte sådär strax före fyra på söndagsmorgon :P

En månad kvar till jul!

Idag är exakt en månad kvar till julafton och jag har över hälften av alla julklappsinköp kvar :P Liite jobbigt. Jag ligger liksom efter lite den här julen känner jag.. men det löser sig nog :)

Idag har jag även haft våran tredje visning av lägeheten och alla är så positiva så det är kul. Hoppas bara att nån är tillräckligt positiv för att vilja genomföra ett köp. :) Vi har gjort klart för oss iaf nu och det ska bli så himla roligt! Jag längtar tills vi får flytta in i det nya och göra iordning allting!

Nu blir det lite tittande på dumburken innan natten.


Bad dreams, bad dreams go away
God dreams, god dreams here to stay

Hemma

Nu är vi hemma efter våran lilla tripp till München. Jag hade hoppats på att få lite julstämmning i kroppen men det var samma väder där som här hemma, regn och ca 13 grader. Deras julmarknad höll dom på att göra iordning på måndagen när det var dags för oss att bege oss till flygplatsen :P
Vi hade i alla fall jättemysigt med bad, god mat och drinkar (trots att Jonas blev sjuk, trejde gången den här hösten) :)Det här ska föreställa en massa demostranter, vilket inte syns men vi kom iaf inte till vårat hotell för att poliserna hade spärrat av hela jävla stan. Till slut lyckades jag säga åt våran chafför att vi kunde gå till hotellet själv om han bara släppte av oss. :P

Dagen efter åkte vi till Olympia byn som byggts upp där till OS -72. Groteskt stort område och där finns iaf BMW´s huvudcenter med utställningar, museum m.m. som vi tog en titt på. Jag hittade även mina favoriter såklart :)
   
Isetta                                      X6

     
Z4                                                                                                                                         Bussen till flyget


Fredag den 13de var jag ju på Takida med mina Åhlénsare och det var hur bra som helst! Han har en helt fantastisk röst. Jag åkte ju dock hem efter konserten, eftersom jag skulle upp så pass tidigt på lördagen, medans dom andra gick på efterfesten som varade till morgontimmarna :)

Nu ska äta en sen frukost och sen bege mig iväg till Birsta en sväng för att få någonting gjort idag!