Gordon och jag

Här kommer gårdagens middag i bilder..

  


Beef Wellington!
Vi använde oss dock av fläskytterfilé istället för oxfilé vilket också gick jättebra men nästa gång ska jag helt klart ha oxfilé vilket jag tror gör hela måltiden lite bättre..


Vi serverade blått potatismos (Blå Kongo) till. En härlig färgklick även om vi var lite skeptiska till en början men det smakade precis som vilken potatismos som helst :)


Sist men inte minst desserten. Homemade chokladmousse, både på marabous apelsinkrokant och vit mousse. Toppades även med varma hallon.

Det hela smakade väldigt gott så det är absolut inte sista gången jag lagar denna fantastiska rätt :)
Det var kul att prova på något nytt också.

Turridning och dejtnight

Igår var en alldeles underbart härlig dag!
På förmiddagen åkte jag och några arbetskamrater iväg till Bergeforsen och Riiby Gård för en tur på islandshästarna. Väder var kanon trots att det blåste upp till storm på eftermiddagen och solen värmde ordentligt. 
Jag har lite lätt träningsvärk i rumpa, ben och mage idag men det får man ta :P 
Kameran fick dock stanna hemma då jag inte hade några fickor på mina kläder under turen och jag ville inte gärna tappa den efter vägen.. Jag hoppas det inte dröjer alltför länge innan jag får hoppa upp i sadeln igen :)

Senare på kvällen så hade jag och älsklingen en dejt och vi gick på Jop's och åt middag innan vi drog vidare till biografen där vi såg Little Fockers. Jag tycker det är roliga filmer. Dom är ju så knäppa på alla sätt och vis :)  

Näe, nu ska jag börja förbereda dagens middag. Min käresta med man kommer hit ikväll och vi ska bjuda på något jag aldrig i mitt liv gjort tidigare. Ej heller Jonas bör jag väl tillägga :P
 Bilder på det kommer senare, jag lovar!

 

Frunch
Idag provade jag ett nytt recept på scrambled eggs och den här gången lyckades jag verkligen!
Den blev härligt krämig och enligt Jonas var det den bästa äggröra han ätit :)