Happy Birthday too me!


Idag fyller jag 25år!
Det ska jag först fira med att jobba några timmar och sen ska jag brassa hem och iväg till min och Sofie's 50års midsommarmaskeradfest! :D Kul kul kul!!

♥ Hoppas alla får en alldeles förträfflig midsommar, för det ska banne mig ja ha! ♥

Karies

Har ganska nyligen kommit hem från tandläkarn' och lagat mitt första hål ever! Jag som trodde att jag aldrig skulle behöva göra en lagning, ja jag hoppade på det alltså och det sket sig ju :P 
Nu blir det till att borsta tänderna ännu nogrannare i framtiden så jag slipper fler hål... jag hoppas bara att bedövningen ska släppa snart så jag äta och dricka normalt igen. Jag känner mig som en hamster just nu..

Nu ska jag ta mig en tur med dammsugarn en sväng innan jag börjar packa bilen full med allt inför morgondagen och fara iväg till lokalen :) Längtar så sjuuukt mycket tills imorgon! :D

mycketattgöradagen

Jag är ledig i dagarna två och har en hel del som jag både ha fått gjort idag och har framför mig imorgon. Jag och Sofie har planerat och inhandlat det sista tills fredagen och hämtat nycklarna till lokalen så imorgon kör jag igång och fixar lite :)


Jag har även hunnit med att baka cheesecake, Hi-Hat kakor (Mums Mums) och Dumlekakor tills mitt fika som blir på lördag. Så nu känns det som att jag kan varva ner litegrann iallafall.. dock ska jag nu sätta mig framför tvn och pyssla klart med min dräkt :)