Hjallis på nya äventyr

Det har varit en händelserik helg för våran lilla kisse som i lördags fick träffa Niico en sväng och igår fick åka iväg till Antiha och Janne för att hälsa på Sudden.
Träffen med Niico blev inte så långvarig och han satt bara snällt i våran hall och fick ta emot två vänstersnytingar. Efter en liten stund brydde sig inte Hjallis så mycket utan försökte istället leka med hans stora och ludna svans :P
På Skogsduvan var det inte heller allt för mycket action. Sudden är lite små fessig och dom lekte med tassarna mot varandra några gånger innan Hjallis gick husesyn medan Sudden gick några vaktande steg bakom hela tiden.

För övrigt i helgen har vi inte gjort så mycket, lr rättare sagt vi har inte gjort någonting. Sena frukostar och bara latat oss igenom helgen... Igår fick jag dock lära mig Jonas nya bokföringsprogram så att jag kan hjälpa honom litegrann med pappersarbetet. Det är litegrann att hålla koll på men som tur är så är det ju inte helt nytt för mig då jag fått chansen att hålla på med liiite pappersarbete på jobbet. :)
Det är roligt i alla fall.

Nu blir det till att äta lite frukost och göra sig iordning för jobb. Har en kortdag idag mellan 12-18.30. Ganska skönt ändå, även fast jag hellre skulle önska att få börja tidigare så att man fick sluta tidigare om dagarna...

Som ett brev på posten..

Idag har jag fått ett brev jag aldrig fått tidigare i mitt liv. Inte trodde jag att jag skulle få nått heller...
Jag har nämligen fåtten kallelse till Sundsvalls tingsrätt där jag ska vittna till ett snatteri vi hade i butiken strax före jul. Känns lite jobbigt tycker ja och om jag inte dyker upp kan jag bli skyldig för vite och få betala 2.000.-!
Jaja, tur jag har en månad på mig och förbereda mig.

För övrigt idag har jag jobbat och när jag kom hem gjorde jag middag, pasta med fläskfilé och ädelostsås. Blev riktigt gott. Nu blir det till att belata lite räkningar för månaden innan lite serier i sängen. Vi har inte fått våran elräkning ännu(?!). Borde jag bli orolig tro?

Det var någonting till som jag hade på hjärtat idag men det for ur huvudet... Kanske kommer på det vid ett senare tillfälle.. Näe, räkningar var det!
Hej!

Fääärdig!

Pust!
NU är äntligen rummet färdigt! Det tog allt som allt ca en vecka för mig och då har jag spenaderat all min lediga tid till att vara inne i rummet. Det är bara soffan som fattas för den får jag inte in själv :P

Här kommer lite bilder i alla fall


Before.. (jag tog ingen bild hur det såg ut innan vi plockat ut allt därifrån för att skona era ögon ;) )


Golvet.


Spårpanel före omvandling.


Färdig!!


Sekretären blir nästa projekt och ska få bli vit :)

  
Soffan kommer att stå efter väggen och så småningom kommer jag att sy ett lapptäcke/filt dit

Nå, vad tycker ni allihopa?!

Jag är själv väldigt nöjd över resultatet med tanke på hur lite pengar jag lagt ut och "snålat" på hela bygget.
Nu är det dags för mig att värma min kära vetekudde och lägga mig i sängen och titta på någon film innan natten och pusta ut ordentligt!
För det har jag förtjänat! :)