Uppdatering.

Största nyheten som hänt under den gångna veckan är att Ella har fått barn! Yeei! Förra lördagen var jag ju och åt middag med mina kära Åhlénsare från Birsta för att just "tacka av" Ella som snart skulle gå på sin mammaledighet och flytta upp till dom Jämtländska skogarna. (Hon hade två veckor kvar att jobba och en månad kvar till födelsedatum) Sen på söndagen jobbade jag hela dagen och allt rullade på som det skulle och när jag sätter mig vid datorn på kvällen så ser jag att Ella ligger på BB och fått en dotter på söndagsnatten! Alltså vi åkte från restaurangen vid ca 21.30 och vi kramade alla om varandra och så och vid tolvslaget ungefär gick vattnet.
Under middagen fick vi alla gissa kön och datum när den lilla skulle komma till världen och jag kan väl säga att ingen trodde att det skulle vara avklarat tre timmar senare! Inte ens mamman själv :)
Min gissning gick för överigt helt åt skogen :P Fast jag "visste" att det var en tjej :D

Annars på hemfronten så har jag städat bort dom sista lådorna från nedervåningen och gjort det riktigt hemtrevligt men massa lampor och ljus m.m.. Supermysigt! :) 
Var även lite kreativ i helgen och gjorde både cheesecake och muffins med frosting så nu kan jag till och med bjuda på fika ifall man får oväntat besök :) 

I lördags var jag även ut med Kim, Magda och Annica. Vi drog på Aveny och dansade nästan hela natten :) Super kul hade jag i alla fall även fast att det blev en minttu för mycket för min del :PJag är redo med minttun :P

Underbar kväll

Har varit med mitt kära Åhlénsgäng från Birsta och ätit middag på Tusen och en natt ikväll och jag måste få säga att det är några av dom bästa människor jag vet! Saknar dom så innerligt mycket hela tiden men det är kul att vi kan träffas såhär ibland och ha en mysig kväll. Mera sånt tycker jag!

 


Nu ska jag gå och lägga mig lite nöjdare och lite gladare  ♥

Storhandla själv = Tråkigt :P

Idag har våran nya tvättmaskin och torktumlare äntligen kommit till rätta! Har väntat i en vecka på att få dom, så äntligen! Jag är dessvärre tvungen att vänta tills imorgon eftermiddag innan jag får börja använda dom, då dom stått i ett kallförråd och riskerar att gå i kras om dom inte fått "tinat upp" ordentligt först. Vi får väl se om jag ens lyckas få igång dom för det var en jäkla massa knappar och grejjer på dom :P Men det får bli morgondagens problem..

Efter jag slutat jobbet ikväll så bar det iväg för att storhandlas på ica och jag måste bara få säga att gud så tråktigt det var att gå och dra den där vagnen själv och dessutom tog det ju hundra år kändes det som innan jag var helt klar.. En positiv grej var ju att jag var helt säker på att jag skulle bli kontrollerad den här gången med scannern (eftersom vi nu handlat så vansinigt många gånger utan en enda kontroll) men det var bara att traska rätt igenom :)
När jag for hem åkte jag gamla E4an istället eftersom jag tänkte att det borde nästan gå lika snabbt som att ta E4an (så tanken var att jag skulle ta tid för att se vilken väg som egentligen går snabbast) och när jag kom till Skönviksbacken så tog det tvärstopp pga att en buss hamnat på tvären mitt i backen! Lagomt nöjd man blev då.. tog dock bara 5-7 minuter innan den lyckades komma loss och man kunde fortsätta men då längre ner i backen var det en lastbil med släp som hamnat på sniskan! Då fick jag ett utbrott och gjorde en helomvändning också så fick jag åka tillbaka till Gångviken och åka igenom Skönvik. En såndär lagom sightseeing på tisdagskvällen... blä. 

Nu har jag tråkat ut er tillräckligt om min dag :P
Imorgon är jag ledig så nu måste jag gå o lägga mig om jag ska orka mig upp imorrn och försöka vara lite kreativ!