Still tired..

Jag må ju vara lite småknäpp av mig. Jag är fortfarande väldigt trött nästan jämt. Nu har jag slutat att sova en stund när Birger sover lunch bara för att vänja mig tills jag ska börja jobba men alltid så fort Birger vaknar eller vid närmare 15.00 tiden så blir jag som en zombie, trött som en jävla gnu, som gärna håller i sig tills vi lagt Birger för natten. Jag kan sitta och gäspa i soffan och klaga över min trötthet men när jag väl går till sängs kan jag inte somna! Börjar bli ganska le..

Jaja, idag har jag och lilleman varit ute och åkt både pulka och bob (lr rättare sagt, Birger har åkt, jag har dragit) samt gått en sväng till affären för att köpa vitkål till middagen. Lasagne med cole slow stod på menyn.


Stor och god blev den men det är en sak som jag nästan aldrig får till och det är att när man skär upp och lägger på tallriken så blir det en enda röra. Inga snygga lager som man ser utan bara "splasch" rätt ner på tallriken. Trist.

Nu tillönskar jag en god natts sömn.

Uppdaterad mjukvara

Jag har varit riktigt missnöjd med min mobil den senaste tiden. Den slår av mina program hela tiden i tid och otid och lever sitt egna lilla liv. Den säger också att minnet är fullt, trots att mitt SD-kort inte ens är halvfullt. Grejen är att jag inte kan spara på SD-kortet utan den vill spara på självaste telefonen istället. Så igår tog jag tag i saken och chattade med en kille från Sony om hur man skulle göra en ny uppdatering och ikväll fick jag mig en helt ny mobil. Senaste uppdateringen och mjukvara så nu måste jag fixa till alla appar på nytt och få till mina konton. Facebook och Instagram är iaf i ordning ;)
 
Dock så undrar jag vad jag har för användarnamn på Quizkampen, någon av mina läsande vänner som vet? :D 
 
My phone, Sony Ericson Xperia Arc S
 
Jag hoppas hoppas att jag kommer bli nöjd med den nu och att den beter sig lite bättre för jag vill helst inte behöva köpa en ny mobil efter att ha haft den här i två ynka år..
 
Idag har jag, Birger och mamma varit en sväng på stan då jag skulle hämta upp min senaste schema (då mitt första var felande, så bra men fel :( ). Birger valde att inte sova alls idag, vilken resulterade i att ha en 16 månaders pojk springandes över heeeeeela stan. Han var så himla övertrött och lyssnade inte på en för fem öre och bara sprang, sprang och sprang. Tur jag hade med mig mamsen som barnpassare ;)
Trots en liten halvtjurig Birger så tyckte jag att dagen på stan blev riktig mysig ändå :) 
 
Nu blire natta, jag sover fortfarande dåligt (Birger har också sovit ganska taskigt den här veckan) så jag hoppas på en god natts sömn.

Ny vecka. Igen.

Nu är vi inne på våran allra sista vecka ihop, jag och Birger. Det känns i hjärtat kan jag säga.. Jag vet dock att det kommer gå hur bra som helst för honom att få börja på dagis men jag kommer att sakna ihjäl mig efter honom och att inte få vara med honom hela dagarna längre..
Idag har vi varit iväg till BVC en kort sväng för att väga in lillen. Jag ville göra en extra koll innan det är dags för 18 månaders kollen, eftersom han förlorade så mycket vikt när han blev sjuk strax före jul. Nu var han i fas igen iaf och han nu väger han strax över tio kilo igen :)
 
Mamma kom förbi en sväng under eftermiddagen också och lekte lite med Birger. Vi pratade lite om att mappsen vill renovera lite hemma och det börjar självklart klia i mina fingrar också. Tror jag måste börja skissa upp lite om hur jag vill göra i vardagrummet OCH sovrummet såklart! ;D
 
Skapar lite fräschare och ljuvligare känsla här hemma med dessa fina tulpaner som fick följa med hem från gårdagens storhandling på Ica Maxi.