Tavlor

Nu har jag äntligen gjort klart och fått upp mina fina tavlor till sovrummet. Ramarna fyndade jag på rea för kanske ett halvår sedan. Den ena tavlan är mitt broderi som jag precis hann arbetat klart på innan Birger kom till världen och den andra med rosorna blev klar bara för ca två veckor sedan då jag hittade den bilden på fynd :)
Jag blev riktigt nöjd med dom båda.
 
Såhär ser väggen ut nu. Blir lite mer ombonat :)
 
Broderi
 
Bild med rosor från IKEA. Sen har jag tvinnat en färgad ståltråd och "skrivit" Sweet Love.
 
 

Sovmorgon

Imorse så sov lilleman ända till kl 06.00 innan det var matdags. Helt makalöst och jag kollade på klockan både en och två gånger innan jag insåg att han sovit så länge :) I vanliga fall brukar vi kliva upp allt mellan 02.00-04.00 och äta det första målet för dagen, så det här blev en riktig sovmorgon för mig :)
Under förmiddagen hände väl inte alltför mycket utan jag satt mest och velade på om (och vart) jag skulle gå på en promenad efter Birgers lunchmål. Blev glatt överraskad då Kim hörde av sig och ville komma förbi och gå en sväng så vi pinnade på ett bra tag och hon fick köra Birger i uppförsbackarna ;) Så ut kom jag och fick surra och röra på mig lite... Går ju oftast med mamsen, vilket gör det hela mycket roligare än att gå själv, tycker ja. 
Jag har börjat fundera lite på om jag ska invenstera i ett par EasyTone nu när våren är på intåg men jag vet liksom inte om det ger sån extra push för att lyckas slimma benen och rumpan lite som dom säger på reklamen att de ska göra... nångon som har nån erfarenhet av dom? Jag måste skaffa mig ett par riktigt bra promenadskor i vilket fall då dom som jag har nu är säkert fem-sex år gamla och de brukar jag använda som inneskor på gymmet. 
Nu är dags för lillemans nattamat så håller vi tummarna för att han sover lika länge imorgon :)
 

Gifts from the Windy City

 Här kommer ett litet bildregn på mina och Birgers saker vi fick från pappan och farmorn ifrån Chicago :)
 
Birgers fina saker 
Vattenflaska, mattallrik, bestick och en Musse t-shirt från Disney Store.
                                                            
Chicago Cubs jacka (dock storklek större så han får vänta nått år), Converse och Nike skor
 
Allting samlat, jag glömde dock ta kort på de söta Kalle Anka och Musse Pigg gosedjuren. Kanske lägger in dom någon annan dag :)
 
Å här kommer mina saker
 
                                                            
Två snygga tröjor från Nike och Hollister, Godiva choklad med jordgubbar(Favoritbutik i staterna) och mina kära skittles!
 
Jag fick mig också dessa godingar! Så sjukt snygga!! Jag hoppas verkligen att jag inte kommer få nå skavsår av dom.