Pust

Phuu! Dagen har bestått av att bygga ihop sex stycken tårtor till morgondagens dop av våran älskade lilla trollunge :) Det tog sin lilla tid och det känns som att ryggen är av men med mamsens hjälp så kommer man långt :)
Nu blir det till att intaga lite mat innan vi ska åka iväg och fixa iordning lokalen
 
Finaste killen som är 11 veckor gammal idag ♥

Besök

Jag vet, jag vet. Det var längesen jag skrev här nu... igen! Men jag har liksom lite fullt upp med att mysa med Birger :D
Nu till helgen ska lilleman döpas så jag och mamsen har bakat för fullt så nu är det bara tårtorna kvar som ska göras iordning imorgon. Jag tror det kommer bli superfint och det blir jättemysigt att få träffa alla nära och kära :)
 
Fina trädgårdsgäster imorse :)
 
 
 
 

Yesterday

Igår fick vi hjälp av min kusins granne med att få våran luftvärmepump lagad då den har levt om som bara den ända sedan vi flytta in hit i huset i tron på att den skulle låta på det viset.. men det visade sig att så är inte fallet och nu är den äntligen lagad och spinner som en katt :D
 
Efter grabbarna va klar med det arbetet så åkte vi hem till svärmor en sväng så att hon fick passa på att mysa med Birger då hon ska åka bort och jobba till veckan.
 
Jag fick även denna kofta av svärmor :) Superfin, tycker ja!
 
Senare på kvällen så hade vi blivigt hembjudna på middag hos Danielssons på Klippandär vi fick coq au vin och en helt gudomligt god blueberry cheesecake till efterrätt! Yummie!!
 
Idag händer det inte allt för mycket här i hemmet förutom att jag har provbakat en ny tårta till Birgers dop som är på intåg. Annars har mannen åkt på jobbet och lilleman har precis fått nya kläder för tredje gången idag, så nu går tvättmaskinen igen :)