Förträffligt

 
 

Midsommarhelgen lider mot sitt slut och den har varit alldeles förträfflig. Självaste midsommarafton tillbringade jag och Birger dagen med mams och paps och mormor på Ånäsparken där vi gick en runda på gåbingon, tog en fika, tittade på när alla dansade runt stången och köpte lite olika lotter. Vi blev helt vinstlösa men det var otroligt mysigt :) Till kvällen kom våra fina vänner och det blev invigning av nygrillen och jag tror nästan vi höll på att äta ihjäl oss där ett tag men gott som fan var det! Jag älskar verkligen att grilla! Jag hade även fixat en tårta och några frukspett till dessert.

 

Midsommardagen försökte vi på oss en rejäl sovmorgon men vi vaknade lite till och från hela tiden så tillslut så klev vi upp och fixade frukost men kunde slappa i allmänhet, så det var skönt ändå. Frammåt eftermiddagen så åkte vi för att hämta lillen som sovit hos mormorn och morfarn innan vi drog vidare till fina Grönviken och farmorn och farfarn 2 för lite middag :)

Och som avslutning på denna helg så har jag haft mitt födelsedagskalas idag (fast jag fyller imorgon), så det har varit fullt hus och vi tröck i oss en massa go'saker. Jag har alltid en förmåga att baka för mycket men idag så gick ta me tusan varenda liten bulle och kaka åt! :D

Nu blire natta..

 

 

 

Hinner inte...

Alltså, tiden går så himla fort så jag hinner liksom inte med bloggen överhuvudtaget känner ja. Sen sist så har jag och mamsen varit på "Hitta ut" jakt och senaste igår ikväll begav vi oss till Skönviksberget och hittade åtta kontroller på ca en och en halvtimma. Det tyckte jag var bra gjort :) Finns dock bra många kvar att hitta..
Sen så har även Jonas fyllt år så det firades givetvis med massa kakor (kanske lite för mycket) och tårta :D Äre kalas så äre! Och eftersom jag fyller nästa vecka (skiljer bara tio dagar mellan våra födelsedagar) så hade mappsen och mina bröder och mormor köpt en gemensam present till oss som vi fick i fredags :)
 
Tadaaa!! En gasolgrill! Så jävla nöjd är jag! :D
 
Kommer bli grymt skönt att få kunna grilla med gasol istället för att förbereda med kolen hela tiden. Så i sommar kommer vi att grilla sketamycket! Birger som fyllde 9 månader på pappans födelsedag blev inte heller utan presenter utan fick en liten skottkärra med massa hinkar, spadar och diverse sandkakor ♥
 
På lördagen så fick lilleman sova över hos farmor och farfar ute på stugan medans jag drog iväg på fest med jobbet. Det var otroligt roligt att få komma iväg och göra något annat för en kväll så närmare halv två på natten fick Jonas skjutsa hem mig efter att ha varit uppe på en rejäl övertid ;) Jag kan också tillägga att vi sov till tio över elva(!!!!) på söndagsförmiddagen. Jag vet inte när jag sov så länge sist :D
 
På söndagen var det dags för kalas igen och då för Sofie som fyller en vecka före mig :) Så vi fick snabba på lite och hämta lilleman och sen svänga förbi födelsedagsbarnet och få i oss lite fika.
 
På återseende
Kram

Helgen

I lördags var det dags för examensfirande igen men denna gång tillbringade vi kvällen hos svärföräldrarna på härliga ön då Linus tjej Sara tog sin magistersexamen. Det är väldigt strongt gjort tycker jag att plugga ett fjärde år och inte nog med det så sticker båda två iväg till England där hon ska plugga ytterligare ett år. Vi fick en mysig kväll iallafall med superb mat, dessvärre fick vi lov att fara hem lite tidigare än vi beräknat då lilla B inte ville somna om efter att han vaknat till. Inte så mycket att göra åt :)
 
Jag fick hjälp av mamsen att plocka ihop min egna STORA och fina syrénbukett :)
 
På söndagen så åkte hela lilla familjen iväg till Ånäsparken på gåbingo. Jag valde brickor till oss också gick vi iväg. Tror vi var klar på nästan 20 minuter så det är ingen superlånga runda direkt men det är skönt att bara få göra något annat någon gång.. Jonas vann iaf! Två rader på två "brickor" tillochmed! Så han fick antingen välja på två priser från den understa raden, ett pris som var marked med "2M" eller så kunde få ett tillgodo om vi visste att vi skulle komma tillbaka och spela någon annan gång under säsongen.
 
Han valde iaf en söt panda åt som Birger fick (eftersom det var hans namnsdag) och en påse kol. Så vi "tjänade" igen pengarna iaf om man tänker på värdet av vinsterna. Kul!
 
Eftermiddagen spenderade vi hos mappsen som bjöd oss på supergott namndagsgrillat. Birger fick dock nöja sig med lasagne på burk :)
 
Paket fick jag i alla fall! :D