Last weekend

Här kommer en liten uppdatering från förra helgen..
 
På midsommarafton så hjälpte jag ju mina vänner att fixa iordning för deras bröllop som gick av stapeln dagen efter. Frammåt eftermiddagen/kvällen så åkte jag till svärisarnas stuga för att äta middag ihop med hela Jonas släkt och bara mysa på som alltid när man är där ute :)
 
Grönviken by night. Man kan inte annat än älska detta!
 
Midsommardagen var det som sagt bröllop och jag har för första gången i mitt liv varit tärna!! Jag som älskar allt som har med bröllop och bröllopsplanering att göra kan inget annat än säga att allt var otroligt fint och vigseln var så himla rolig med en störtskön präst :)
 
♥ De lyckliga tu! ♥
 
Och som grädden på moset för att avsluta midsommarhelgen så passade jag på att bli ett år äldre på söndagen.. Grattis till mig, 26 år ung ;)
 
  
Givetvis bjussades det på gofika
Jag fick också en himla massa paket som innehöll bland annat lite olika presentkort, två tidningsprenumerationer, superfina armband, kläder, muffinsställ och en ljuslykta.
 
Jag kan säga att jag är och var mer än nöjd efter den helgen och har inte gjort så mycket mer än sovit och tagit det lugnt den här veckan känns det som :)
Näe, det får bli allt för nu.. på återseende!
 
 

Bad karma

Ikväll blev det äntligen premiär av bilbingo för iår i Ånäsparken och trots att vi var fyra tappra själar i vår bil så gick det käpprätt åt skogen....
Jag var dock stensäker på att jag skulle vinna ikväll, just för att när jag skulle köpa mig en ny duttpenna för en tjuga och hade betalat killen så ger han tillbaka 80kr till mig i tron på att jag betalat honom 100kr. Meen ärlig och fin person som jag är så sa jag ju att jag bara hade betalat honom tjugo kronor och gav tillbaka alla pengar han gav mig. Det här kommer ge mig good karma tänkte jag men istället åkte jag hem helt utan vinst.. kanske kommer det igen någon annan dag, vem vet :)
Taggade brudar!
Bild lånad från Kim :)
 

Glad midsommar

Tänkte bara skynda mig in här en snabbis och önska allihopa en glad och trevlig midsommar.
Själv ska jag bege mig ut till Alnö och hjälpa mina vänner och iordningställa inför deras bröllop som går av stapeln imorgon!! :)