Lagning

Nu ska datorn skickas iväg på en (som jag hoppas) snabbare "reparation" ända ner till Växjö. Så nu har jag brännt över alla bilder och dokument på cd-skivor ifall att allting skulle vara borta när den kommer tillbaka till mig sen.. Hoppas det går någelunda fort i alla fall...

Dom senaste dagarna har jag mestadel arbetat. Jag har även hunnit med att skrapa och måla våran spegeldörr som vi ska ha som sänggavel och den blev så himla snygg!! I like. A lot!

Igår efter jobbet åkte jag hem till Christer o Sandra en sväng just för att fixa lite med brännarprogram och så till datorn och senare under kvällen tog jag mig en tur iväg till Magda och Patrik där det bjöds på tårta och sällskap :) Trevligt!

Nu ska jag skynda mig och förbereda middagen innan jag far iväg på jobbet och innan dess ska jag svänga förbi dompan och lämna ifrån mig datorn och hämta upp ett annat paket som ligger och väntar på mig. I eftermiddag så fortsätter vi att tapetsera sovrummet så snart kan vi flytta in där igen! :D

På återseende då..

Halvvägs

Igår hann vi med att tapetsera halva rummet ungefär och det blir sååå himla fint!
Nu kommer det att dröja några dagar innan vi kan fortsätta till helgen igen, så på dagens schema är det målning av spegeldörr som står överst. Dessvärre så är det så mörkt och grått ute så vi får se om jag lyckas se någonting ute i garaget där jag står och målar.. Jag måste även spackla några smågropar som vi hittade på ena väggen igårkväll så att allt är riktigt slätt tills vi fortsätter senare :)

Nu blir det frukost innan magen strejkar! 

Tapeterna är här!

Äntligen har våra tapeter kommit!!
Så nu jäklar blir det till att tapetsera och imorgon kommer världens bästa mamma o pappa hit och hjälper mig :)

Längtar så mycket tills det är färdigt och vi kan flytta in igen. Det är liksom lite trångt där vi bor nu..


Här är en liten pre-view på tapeten. Ni får vänta en stund till på hela resultatet :)

Annars har kvällen varit lugn, efter jag kommit hem från jobbet, då jag har titta på Idol och ätit lite varma mackor och druckit O'boy. Mumma! Nu väntar jag på att senaste How I Met Your Mother ska laddas ner så jag kan titta på det innan natten.

Imorgon ska jag måla väggen i sovrummet och förbereda för tapetseringen :)