Nu är den här!

Min älskling har gått från att vara taxichaufför till en helt egen taxiåkare. Det innebär att han nu är Direktörn, som han själv vill kalla sig :P Jag tror och hoppas att han kommer att klara av uppgiften som egen företagare helt galant utan några större problem.
Nu har vi i alla fall hämtat ut hans nya pärla.
Såhär ser den ut :)


En alldeles sprillans ny Volvo V70 med extra allt och vad det innebär :P

Detta innebär nu att jag "officiellt" kommer att ta över våran Volvo medan Tigran får stå i garaget och värma sig över vintern och tills den blir såld kanske frammåt våren. Eventuellt tar jag ut den på några gånger i vinter så att den röra på sig lite ;)

Jag är stolt över dig älskling! ♥

Godkänd

Fick kliva upp tidigt idag för att åka iväg och besikta Volvon våran. Den gick igenom utan några anmärkningar! Så skönt. Så nu är det bara att tuta och köra (precis som vanligt) :)
Nu har jag precis ätit lite frukost men tänkte nog kanske lägga mig ner under täcket en liiiten stund för att titta på lite serier innan jag ska göra lite nytta idag :) Senare idag ska jag och Jonas hämta våran senaste tillökning i familjen och ikväll ska jag få träffa Magda och Cissi på Birsta Citys Krogshow med Shirley Clamp. Göttigt!! :D

Idag är en bra dag!
Just ja, jag är fyra dagars ledig nu! ;)

Paket

Igår damp det ner ett paket i brevlådan till mig..


sakerna kommer ifrån tildasmamma. Gå in och kika vettja :)
Papperet kommer att finna på mina julklappar iår och griffeltavlan ska få sin plats i köket.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Idag ska julen fram!! Yeei!