Yesterday och övriga helgen

Igår var det morsdag så jag och Jonas hade först en riktigt slapparmorgon. Väldigt skönt! Så på eftermiddagen åkte vi hem till svärmor en sväng och fick i oss en liten bit toscakaka som hon hade bakat och sen for vi hem till mamsen o pappsen för att äta en tidig middag → Grillat!! MUMS!! Mamma fick en jättefin kjol av mig (hade med mig kameran för att bjuda på en bild men som vanligt glömmer jag bort att använda den..) som hon blev väldigt glad för. :)



Och Christer hade med sig Nico så det blev ju även lite bus och lek med honom :D

Efter maten var det dags att bege oss till Norra Berget för att gå och se på Joe Labero's tältshow och jag bara säga att det var tusan så bra! Vi hade fått biljetterna från mamma o pappa i julklapp så det var roligt att ha haft den sparad så här länge :) Jag var dock ganska uppgiven när det var slut för jag fattar inte hur han lyckas med allt! :P

Sen igårkväll när vi kom hem satte vi oss för att se på film och jag tro ja slocknade efter en halvtimma :P

I lördags så var tanken att vi skulle åka upp till Östersund en sväng men det blev inte av så vi tog en tur ner till hälsingland istället och myste på :)
Den kvällen spenderades på O´learys med Patrik och Sofie för middag och bowling, där jag kom på andra plats. Jag tog mig även god appletini vilket kändes lite lyxigt sådär :D

Nu ska jag lägga mig ner och få sträcka ut ryggen då det känns som att den är helt av för jag oljat in altanen på baksidan nu under kvällen... när det är dags för framsidan så är det banne mig Jonas tur ;)


 


Smile