6 månader idag ♥

Idag är det 6 månader sen vårt bröllop. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker att den tiden gått fort eller långsamt :) Kommer ihåg dagen som om det vore igår fast det känns samtidigt så långt bort.. hmm..
Tyvärr kan vi inte fira någonting idag heller då Jonas jobbar kvällen så jag får hitta på nått för mig själv här ikväll.
Tänkte försöka lägga upp lite bilder iaf och längta tillbaka :)  

 

 


Det blev inga fler bilder än detta eftersom den här bloggsidan är helt jävla värdelös! Jag som tokladdat upp en himla massa bilder också får jag inte tag på dom... *less* 

Nu ska jag försöka bota min förkylning. Nått bra tips någon?
   

 

Jävla förkylning...

Jag har blivigt smittad av Erik (jag skyller på honom iaf). Tror jag är den som klarat sig längst med att inte ha blivigt förkyld av dom på jobbet men nu har jag fått min dos jag med... JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK NU!! Man är ju liksom ständigt trött, har en massa huvudvärk och näsan rinner konstant precis som nysningarna bara avlöser varandra...

Det har inte hänt allt för mycket runtomkring mig senaste veckan förutom ett möte på jobbet som innebär att jag och några andra på jobbet kommer att rotera litegrann, så senare kommer jag att befinna mig på nedre plan och koncentrera mig på att sälja mode :) Kommer att sakna hem jättemycket men samtidigt ska det bli kul att få komma ner och se hur saker och ting går till på nedre plan.

Idag har vi tagit oss in till Birsta för att spana in lite nya möbler. Jag blir alldeles rådvill när jag ser allting och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det som.. knivig situation det där.. :P Vi köpte iaf en soffa på Boom. Stockholm heter den. Så den längtar jag efter nu :) De restrerande möblerna ska jag försöka sova på nu under natten och se om jag bestämma mig. Det är faktiskt bara 5 dagar kvar nu tills vi får nyckeln! Yeeei! Det ska bli så kul! Jag ska dock kurera mig hela jäkla veckan så att jag är fit for fight till helgen. Jag jobbar bara måndag och tisdag nu till veckan sen blir jag ledig i hela fem dagar! Det är man inte bortskämd med (fast jag fick ju ta ut två semesterdagar..)

Nu blir det natta för mig om jag ska orka kliva upp imorgonbitti :P

Kontraktet påskrivet.

Nu är kontraktet för våran lägenhet påskrivet och klart och därmed sålt! Känns väldigt bra, även om jag hoppas att vi kunde få ut lite mer för den men sånt är livet. Nu känns det som att det börjar bli verklighet inför vår flytt till större och jag längtar såå mycket. Jag var och tittade på lite tapeter i helgen nere på Astors men jag fann ingen som jag fastande för riktigt så Sofie sa åt mig att åka till Fresks för dom hade ett väldigt stort utbud, så vi får se vad vi kan hitta för någonting.
Nu är det bara till att packa så att allting går så lättsamt och smidigt som möjligt under själva flyttdagen :)
Kanske borde ta bort alla anonnser från nätet nu också :P

Jag har precis kommit hem från att ha fixat mina naglar i Sundsbruk. Den här gången var det dags att ta bort dom helt och hållet så att jag kan spara in på den lilla summan som blir varje månad.. Har även precis bytt ut ljusstakarna i fönstren så nu är julen definitivt slut här hos oss.