Inte bortglömd

Nej, du är inte bortglömd min blogg. Faktum är att jag tillochmed har skrivit två inlägg med mobilen men när jag ska ladda med en bild så hänger sig appen och inlägget raderas. Jättekul. Blir inge mer bloggande från telefonen med andra ord, även om jag tycker det är lite smidigare då man ska lägga till bilder från mobilen.
 
Förra veckan började jag iaf jobba efter min mammaledighet. Jag skulle ha börjat på tisdagen men jag åkte på en rejäl magsjuka under söndagskvällen/natten som höll i sig i 12 timmar så jag blev hemma nästan hela veckan och klev på mitt pass på fredagen. Jobbet har gått bra iaf men jag känner mig som en liten nybörjare emellanåt och jag har en väldig huvudvärk när jag kommer hem om kvällarna, plus att ben och fötter värker till tusen. Men vad gör det om hundra år? :P
 
Birger sköter sig riktigt bra på dagis, dessvärre har han åkt på dessa roliga dagisbaciller så han är ständigt snuvig och nu har han även haft en riktigt elak hosta i närmare tre veckor. Han har varit hemma en dag i veckan av de tre veckor som han har gått där nu, så det har ju verkligen börjat bra ;)
Men han är ändå lika glad, min lilla prins.
 
Imorgon jobbar jag en kort dag och slutar redan klockan två (lyxigt värre!! Det händer dock bara en gång för mig under den här schemaperioden) och efter det är det ledig helg med zero planer. Jag hade hoppats på att få ihop en spelkväll men det var inte så många som kunde delta så jag får se vad den här helgen har att bjuda på.
 
God natt.