Förträffligt

 
 

Midsommarhelgen lider mot sitt slut och den har varit alldeles förträfflig. Självaste midsommarafton tillbringade jag och Birger dagen med mams och paps och mormor på Ånäsparken där vi gick en runda på gåbingon, tog en fika, tittade på när alla dansade runt stången och köpte lite olika lotter. Vi blev helt vinstlösa men det var otroligt mysigt :) Till kvällen kom våra fina vänner och det blev invigning av nygrillen och jag tror nästan vi höll på att äta ihjäl oss där ett tag men gott som fan var det! Jag älskar verkligen att grilla! Jag hade även fixat en tårta och några frukspett till dessert.

 

Midsommardagen försökte vi på oss en rejäl sovmorgon men vi vaknade lite till och från hela tiden så tillslut så klev vi upp och fixade frukost men kunde slappa i allmänhet, så det var skönt ändå. Frammåt eftermiddagen så åkte vi för att hämta lillen som sovit hos mormorn och morfarn innan vi drog vidare till fina Grönviken och farmorn och farfarn 2 för lite middag :)

Och som avslutning på denna helg så har jag haft mitt födelsedagskalas idag (fast jag fyller imorgon), så det har varit fullt hus och vi tröck i oss en massa go'saker. Jag har alltid en förmåga att baka för mycket men idag så gick ta me tusan varenda liten bulle och kaka åt! :D

Nu blire natta..