Last weekend

Här kommer en liten uppdatering från förra helgen..
 
På midsommarafton så hjälpte jag ju mina vänner att fixa iordning för deras bröllop som gick av stapeln dagen efter. Frammåt eftermiddagen/kvällen så åkte jag till svärisarnas stuga för att äta middag ihop med hela Jonas släkt och bara mysa på som alltid när man är där ute :)
 
Grönviken by night. Man kan inte annat än älska detta!
 
Midsommardagen var det som sagt bröllop och jag har för första gången i mitt liv varit tärna!! Jag som älskar allt som har med bröllop och bröllopsplanering att göra kan inget annat än säga att allt var otroligt fint och vigseln var så himla rolig med en störtskön präst :)
 
♥ De lyckliga tu! ♥
 
Och som grädden på moset för att avsluta midsommarhelgen så passade jag på att bli ett år äldre på söndagen.. Grattis till mig, 26 år ung ;)
 
  
Givetvis bjussades det på gofika
Jag fick också en himla massa paket som innehöll bland annat lite olika presentkort, två tidningsprenumerationer, superfina armband, kläder, muffinsställ och en ljuslykta.
 
Jag kan säga att jag är och var mer än nöjd efter den helgen och har inte gjort så mycket mer än sovit och tagit det lugnt den här veckan känns det som :)
Näe, det får bli allt för nu.. på återseende!