Long time no see

Det känns som att det är evigeheter sen jag skrev och visst, några månader har ju sprungit förbi. Jag ser att jag fortfarande har några som kikar in emellanåt men jag har liksom varken haft tid eller någe vidare lust att skriva då jag liksom inte tycker att det händer allt för mycket i mitt liv just nu, förutom allt som har med Birger och göra såklart! Han växer så det knakar och börjar snart klättra överallt och trillar och slår i lillhuve. Måste nog införskaffa en sån där mjukishjälm, eller kanske försöka sig på att sy en själv (kan man göra det tro?), för att få känn lite mer trygghet iallafall :P
 
Jag tycker att de senaste dagarna här har varit helt fantastiska med den här försommarvärmen som kommit hit till oss. Ljuvlig värme som man inte klagar över direkt, även om jag tycker det är lite svårt att klä lilleman och att man måste hålla sig i skuggan mycket osv..
 
Nu är det dags för att byta om och ge sig ut på den dagliga promenaden med Birger-bus då han ska få sin tupplur i vagnen. Tänk att den alltid måste vara i rörelse för att han ska kunna sova ordentligt. Det är ingen trött grabb vi har fått inte ;P Jag ska prova att gå en ny väg idag in mot skogen till efter en liten skogsväg i jakten på liljekonvaljer.
Önska mig lycka till!
 
Mys på gräsmattan häromdagen
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: